De enquete is niet toegankelijk: Heeft meer reacties dan het account toestaat
(NOT PUBLIC) - Onderzoek vakantie met zorg
Enquête is niet actief.
Beste mevrouw, meneer


Vakantie doet veel mensen dromen, maar niet voor iedereen is het even evident om op vakantie te gaan. Steeds meer mensen hebben nood aan extra voorzieningen, aanpassingen, hulpmiddelen en/of zorg om optimaal van hun vakantie te kunnen genieten. Met dit onderzoek willen we die nood in kaart brengen...

Met deze vragenlijst willen we op zoek gaan naar uw wensen en voorkeuren om een deugddoende vakantie te kunnen beleven. Met deze informatie willen we de nodige aanbevelingen doen naar de toeristische sector en de overheid, zodat er voor u in de toekomst nieuwe mogelijkheden kunnen gecreëerd worden om op een zorgeloze manier op vakantie te gaan.

Deze vragenlijst is gericht aan zowel volwassenen als kinderen met een beperking en/of chronische zieke, maar kan ook worden ingevuld door iemand anders (een vertrouwenspersoon) in hun naam.

Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. We willen u vragen om zo spontaan en eerlijk mogelijk te antwoorden. Goede of foute antwoorden op de vragen bestaan immers niet! Bovendien maakt u kans op een overnachting voor twee personen in Middelpunt, een toegankelijk vakantieverblijf met zorg in Middelkerke!

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende (KHBO). Alle antwoorden die u geeft zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Het onderzoek wordt dan ook anoniem verwerkt: individuele antwoorden en gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

De vragenlijst wordt afgesloten op zondag 23 juni 2013.

Indien u verdere vragen hebt, mag u gerust contact met ons opnemen.


Alvast van harte bedankt voor uw medewerking!

Esther Sys, projectonderzoeker (esther.sys@khbo.be)
Filip Van Roye, docent toerisme en recreatiemanagement
Lode Vanwildemeersch, opleidingscoördinator hotelmanagement
 

Bij Enquete.com maak je online vragenlijsten. Enquete maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Maak nu een account aan bij Enquete.com en begin met je eigen online enquete.